Summa sidvisningar

tisdag 30 april 2013

Skällisen har varit härSer ni skällisen på bilden? Så klart ni gör. Hon heter Tess och är en stooor skällis.

Vad tror ni att vår nedriga matte gör? Jo hon tar hem Tess till oss. Och tvingar oss att vara tillsammans med henne en hel helg!

Utan att vi ens fick vara med och rösta om saken!
Nedrigt gjort!

Dag 1 vågade bara Tassa vara framme, vi andra gömde oss under mattes säng.

Dag 2 var både Tassa och jag, Yama, framme hela tiden. När vi märkte att skällisen inte jagade oss så uppförde vi oss som vanligt. På kvällen vågade sig Vilde äntligen fram också. Men han var väldigt misstänksam.

Dag 3 var vi framme alla tre hela tiden. Men Vilde var den som var försiktigast. Tassa var till och med fram och strök sig mot skällisens ben. Hon är modig Tassa!
Skällisen bara tittade lite. Hon gjorde inget.

Den kvällen kom skällisens matte och husse och hämtade hem henne. Skööönt!

Vi fick massa godisar och beröm av matte för att vi varit så duktiga.

6 kommentarer:

 1. Oj, så MODIGA ni är! Nu blev vi verkligt imponerade. Så bra att Tess är en skällis av den snälla sorten. Ni kanske blir kompisar allihop, så småningom? Hur som helst var ni värda allt godis. Och matte hälsar, att Tess är jättefin! (Det tycker hon såklart att ni också är!) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Tack för komplimangerna! Det var snällt. Tess ska komma och vara hos oss snart igen. I en hel vecka! *suck* Matte kan då hitta på dumheter hon! NosGos

  SvaraRadera
 3. Vi har också haft besök av en skällis! Mattes yngste son och hans flickvän har varit på besök och vid flera av gångerna hade de sin skällis med sig. Busan stack och gömde sig men Lill-Spinkis och jag blev till sist jättenyfikna på skällisen och smög oss allt närmare och närmare. Hon var nog blyg och blev generad för jag tittade på henne alldeles storögd med mina stora blå ögon. Lite kär blev jag nog allt! Hon med, hoppas jag! ;-)

  Kurrelisvansvift och trevlig Valborgs-mus-afton! / Buddis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så er matte är alltså lika knasig som vår? Släppa in skällisar i huset utan att fråga katterna först! Skandal!
   Men det gick ju bra. Fast vem skulle inte bli kär i era blå ögon. Dom är svåra att motstå. SvansKramar

   Radera
 4. Oj, har ni haft en skällis hos er i flera dagar? *stora ögon* Vi tycker ni var jamarmodiga och skall absolut ha massor av gottisar!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. En jämthund. Hon var jättelugn och snäll. Försökte inte jaga oss en enda gång. Men lite läskigt var det att hon var så stor. NosGos

   Radera