Summa sidvisningar

måndag 25 mars 2013

Tulpaner smakar gott

Matte tyckte att hennes tulpaner såg lite konstiga ut när hon steg upp i morse.
Kolla här vad hängiga dom har blivit.
När hon tittade närmare så såg hon det här.
Någon hade tuggat på hennes blommor.
Det var bitmärken lite överallt på tulpanerna.
Bladen smakade visst också bra, för dom var också sönder tuggade. Matte kunde inte skälla på oss. För hon kunde ju inte veta vem av oss som var den skyldige. Vem tror ni att det var? 
Vilde: "Vaddå, varför tittar alla på mig? *mums,mums* Jag har inte gjort något!"

6 kommentarer:

 1. Skyldig?! Det är väl en rättighet att smaka! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilde:Ni är riktigt kloka katter ni! Det ska jag minsann komma ihåg att jama nästa gång. Det är en rättighet att smaka. Tack för tipset! NosGos

   Radera
 2. Här har vi också smakat på tulpanerna, men de var inget vidare goda, så nu låter vi dem vara och riset med fjädrarna i fick vi inte behålla (de står utanför gammelmattes dörr nu) trots att vi påpekade att det ju var fjädervippor i det. 2-beningar är så konstiga. Det är klart att allt måste bli "catifierat!"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tänk att dom inte kan förstå det! Kattifieringen är ju jätteviktig! Och varför köper dom fjädervippor till oss att leka med. Men plötsligt heter det att påskfjädrar får man inte tugga på. De ser ju likadana ut. Ingen skillnad alls tycker vi.

   Radera
 3. Tulpaner är goda, och då måste man väl få smaka? Matte borde också prova! Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matte är sorgligt dålig på att provsmaka sånt som vi tycker är gott. Vi har flera gånger släpat hem byten, som goda feta små fjäderkotletter. Men hon vägrar alltid att smaka. Otacksamt av henne. NosGos

   Radera