Summa sidvisningar

fredag 22 mars 2013

Vi bestämmerDen här hundinvänjningen verkar gå ganska bra.

I alla fall tycker vår matte att det gör det, går bra alltså.

Vi i Kattmaffian har jamat lite oss emellan om vad vi tycker.

Och vi har kommit fram till att så länge skällisen erkänner vilka det är som bestämmer kan hon få vara här hos oss.


4 kommentarer:

 1. Är det en klok skällis så har hon nog koll på läget! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Ja hon kan ju förstås inte vara lika klok som en katt, hon är ju bara en skällis, men rätt vettig verkar hon ju vara ändå.
  NosGos

  SvaraRadera
 3. Har ni fått hem en skällis? Hoppas att det kommer att gå bra!

  BloggSvar:
  En katts betraktelser - Visst är det Katten Sippo det gäller? Jag hade kontakt med Sippos husse på Facebook och i gruppen där "Fixa din blogg" där jag hade varnat för denna företeelse på Blogger. Han berättade då att hans gamla domännamn/bloggadress som han hade tidigare till Sippo och raderat snabbt hade övertagits av spambloggen, innan han ens hann att ta tillbaka den. Det är DÄRFÖR du har två rader i din egen följalista av "En katts betraktelser".

  Jag hade tidigare en adress till mina katters blogg här på Blogger och den hette roziekatz.blogspot.se, vilken jag avslutade. Snabbt tog spambloggarna över den. Såg i går att Findus, Isak och Rasmus hade två rader av "Tre svansar på vift". i sin följalista. När man klickade på den översta länken hamnade man inne hos spambloggen som idag heter ROZIECATZ!!! Jag tycker att det är så himla fräckt för de har snott min identitet t.o.m!!!
  Kram på er ♥

  SvaraRadera
 4. Nej skällisen bor inte här. Men hon ska vara här när hennes ägare åker på semester om nån månad. Så matte håller på att vänja oss vid henne. Skällisen är van vid katter för hon bor med vår morbror. Så hon är snäll och jagar oss inte ett dugg.

  Matte ska försöka att radera dom där blogg piraterna. Vad fräckt att bara ta över någon annans namn och allt!
  NosGos från oss och stooora kramar från matte <3

  SvaraRadera